Acțiune de salvare în zona montană!

Sâmbătă 28 aprilie a.c., în jurul orei 18:20, patrula montană aflată în executarea atribuțiilor de serviciu în zona Complexului Turistic Șuior, a fost înștiințată de către personalul de la telescaun, despre faptul că la cota 1000 m., o persoană de sex masculin cu vârsta de 56 de ani, din județul Hunedoara, s-a accidentat.

Jandarmii au solicitat sprijin echipei salvamont aflată în zonă și s-au deplasat spre locul indicat. Pe peronul telescaunului au găsit persoana accidentată, care acuza dureri la genunchiul piciorului drept și care a relatat faptul că s-a accidentat încercând să coboare la bază cu telescaunul și că la acel picior are probleme medicale mai vechi. Colegii noștri împreună cu echipa salvamont au transportat bărbatul accidentat la autospeciala SMURD, care apoi l-a dus la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor montani, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.