ACȚIUNE CARITABILĂ PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare organizează sâmbătă, 19 august, între orele 15 și 21, în Parcul Municipal Regina Maria, cea de-a patra ediție a proiectului Park Sale. Prin acesta, cei de la ROTARACT își propun să dea viată parcului prin standurile care vor fi amenjate și la care vor putea fi găsite accesorii hand-made, cărți, jucării, obiecte decorative și nu numai. Achiziționarea lor îi va ajuta să organizeze o zi cu activităti recreative pentru copiii din centrele de plasament.

Conceptul de Park Sale se referă la stabilirea unui stand în parcul municipal unde se pun spre vânzare o gamă variată de produse, fie lucrate manual sau fabricate industrial. Oamenii au șansa să achiziționeze aceste obiecte făcand o donație în schimbul produsului dorit. Astfel, ca un efect secundar al proiectului, sunt promovați artiștii și brand-urile locale.

De asemenea, cei care doresc să doneze obiecte spre a fi vândute în cadrul proiectului Park Sale, pot contacta echipa de organizare pe pagina oficială Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.