Abordări creative pentru un living inedit – recomandări de la specialiștii Ambiance Deco

“Funcțional”, “comod” și “arătos” sunt cele trei cuvinte cheie care ne călăuzesc în viață atunci când ne uităm la livingul nostru cu sprânceana ridicată și ochi critic și simțim că vrem să-i aducem o schimbare. Orice modificare excentrică, avangardistă, care se aliniază unui trend aflat în ascensiune liberă sau de care avem nevoie pentru că au apărut lucruri noi în interesele din viața noastră, trebuie totuși să treacă de testul de bun simț explicat mai sus, și anume „FCA”: Funcțional, Comod și Arătos. Cu această regulă în minte, specialiștii Ambiance Deco vă propun câteva sfaturi pentru redecorarea livingului.

 

Suntem obișnuiți să ne pictăm pereții în alb sau, oricum, în culori deschise și să pigmentăm apoi interiorul folosind culori mai speciale pentru mobilă și decorațiuni. Dar dacă aveți un puseu de curaj, puteți recrea spațiul obținând imaginea în negativ. Este soluția la îndemână prin care puteți schimba întreg aerul casei într-un mod original. Vopsiți pereții livingului într-o nuanță pe care în mod normal o considerați alarmant de închisă și apoi deschideți interiorul prin covoare, perdele, mobile și alte accesorii luminoase, care vor îmblânzi spațiul astfel creat.

 

Pereți verzi

Specialiști au decis că verdele este cea mai odihnitoare și relaxantă culoare pentru om. Verdele merge bine cu auriu și cu galben, combinație care îți dă senzația de bogăție și eleganță. Tot verdele suportă bine nuanțele de maro închis, orice fel de gri și bleumarin, și tânjește după oricât de mult alb, îmbinare care face spațiul să respire și aduce aer proaspăt.

Componenta relaxantă pe care o aduce verdele în viața noastră trepidantă este esențială: un living care se concentrează pe culoarea verde este un loc de refugiu binemeritat după o zi întreagă de obicei petrecută în zgomot și contra cronometru. Un proprietar de sufragerie care alege verdele drept culoare care dă tonul își face sieși și celor din jur un serviciu. Dacă ai și o atitudine ecologică, verdele se potrivește cu atât mai bine.

 

Te invităm la Ambiance Deco, Piața Revoluției, nr. 5, Baia Mare, luni – vineri între orele 9.00 – 19.00 (sâmbătă 9.00 – 13.00) sau pe pagina de Facebook „ambiancedecobaiamare”, pentru a te surprinde cu cele mai frumoase cadouri și decorațiuni, de calitate și cu personalitate. Ne poți contacta și la numărul de telefon 0362.807.296 și îți vom oferi cu mare drag multe alte sfaturi și recomandări pentru amenajarea casei tale! De asemenea, la noi ai posibilitatea de a comanda produse din cataloagele din magazin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.